четвер, 21 серпня 2014 р.

Найкращий

Є 200!
цікаво та несподівано



 Щиро радію за учня класу
Перуна Юрія-Тараса
котрий єдиний з ліцею спромігся написати ЗНО з фізики на 200 балів.
Бажаю Юркові вдалого навчання в Польщі.
 lehrer
Молодець!

вівторок, 12 серпня 2014 р.

Кращі


Вітаю Влада Нешту (на світлині ліворуч) зі сріблом на 46-й Міжнародній хімічній олімпіаді та Назара Палька також зі сріблом на 55-й Міжнародній олімпіаді з математики. 
Молодці!!! 





понеділок, 4 серпня 2014 р.

Згодиться

Готуємось до співбесіди
важливо
Мова тіла: 15 небезпечних помилок при співбесіді

Мова тіла: 15 небезпечних помилок при співбесіді 
Перше враження про людину формується лише за кілька секунд спілкування. Річ у тім, що людський мозок створює, так би мовити, свою думку про співрозмовника з перших мілісекунд. До того, як люди познайомилися, мозок робить поспішні висновки, намагаючись оцінити людину, передбачити її поведінку та передбачати, як на неї реагувати. Про це в соцмережі LinkedIn написав один із провідних світових фахівців із підвищення ефективності бізнесу Бернард Марр, - повідомляє UBR.

За результатами дослідження психологів Прінстонського університету в США, така робота мозку - еволюційний механізм виживання. Мозок робить свій висновок на основі отриманої інформації. Зовнішній вигляд, жести, поведінка свідчать про те, наскільки людина надійна, безпечна, поступлива тощо.

"Тому щоб не нашкодити самому собі та запобігти поганому враженню про себе з перших секунд бесіди, потрібно розуміти мову свого тіла. Особливо це стосується важливих зустрічей. Якщо ви прийшли на співбесіду вимагати більшої зарплати або зустрічаєтеся з новими колегами, ретельно стежте за мовою свого тіла. Підсумок зустрічі буде залежати від сприйняття вас співрозмовником", - навчає Бернард Марр.

Головні помилки мови тіла:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...